HexBackup

Kan bl.a. overfører backup'en til en anden computer via netværket eller ftp, sende status e-mails og foretage backup af ændrede filer siden seneste fuld backup, så slipper du for at spilde tid og plads med at tage backup af en masse filer der ikke har ændret sig.

Det er altid sørgeligt at miste nogle dokumenter og filer, derfor kan du med HexBackup nemt tage backup af dine vigtigste filer f.eks. e-mails, dokumenter, billeder eller gemte spil.

HexBackup kan bl.a. overfører backup'en til en anden computer via netværket eller ftp, sende status e-mails og foretage backup af ændrede filer siden seneste fuld backup, så slipper du for at spilde tid og plads med at tage backup af en masse filer der ikke har ændret sig.
I øjeblikket er HexBackup i beta-version, men programmet benyttes allerede af flere testere.

Download

Hent HexBackup

Emneord

Læs også

HexWallpaper HexWallpaper

Gør det nemt løbende at skifte baggrundsbillede.

HexLauncher HexLauncher

Din personlige og overskuelige Start-menu, hvor du bl.a. kan inddele genveje i faneblade.

SpamBasher

Et gratis spamfilter og en POP3 postlæser.

FatLow - Windows kostberegner m.m. FatLow - Windows kostberegner m.m.

Prøv ernæringsprogrammet FatLow. Programmet er på dansk, og gør det nemt for dig at se, hvordan den mad du spiser påvirker din krop. Beregner fedtenergiprocent, kulhydrat- og proteinindhold, zoneblokke o.lign.. Med FatLows dagbøger så du kan se udviklingen over din vægt samt din krops form.

HexNotes

Gør notater og bogmærker sted og browser uafhængige.