HexWeb

Program til opbygning af hjemmesider på en nem og overskuelig måde. Hjemmesiden laver du lokalt på din computer, og hjemmesiden kan laves uden kendskab til databaser eller programmering. HexWeb kan desuden bruges til udsendelse af nyhedsbreve, til at tælle hvor mange der henter dine filer og sende automatiske svar e-mails til dine brugere.

Nyt program til at lave hjemmesider med på en nemt og sikker måde.

Formålet med HexWeb er at skabe en simpel og uafhængig platform til oprettelse af en hjemmeside.

Simpel fordi fokus skal være på at lave indhold til hjemmesiden, uden at man først skal sætte sig ind i et kompliceret administrationssystem.

Uafhængig for ikke at gøre ens hjemmeside afhængig af en bestemt webhotel-udbyder.

HexWeb bruger ikke en database, og du kan frit vælge hvilket program, du vil bruge til at redigerer hjemmesiden. Desuden arbejder HexWeb offline, hvilket vil sige, at du kan i fred og ro foretage ændringer af din hjemmeside, uden at skulle tænke på hvordan det påvirker dine besøgende.

Når du er færdig med dine ændringer, uploader du hjemmesiden til dit webhotel, hvor andre CMS systemer ofte arbejde direkte på de sider, som dine besøgende ser.

HexWeb er i øjeblikket i beta-version, hvilket betyder at der kan forekomme uhensigtsmæssigheder, men den hjemmeside du er på lige nu, er lavet med programmet, så programmet er særdeles brugbart.

Download

Hent HexWeb 1.3.9.503

Læs det medfølgende PDF-dokument for lidt vejledning i hvordan du bruger programmet. Vejldning vil blive udbygget efterhånden som testen af programmet fuldendes.

Emneord

Læs også

SpamBasher

Et gratis spamfilter og en POP3 postlæser.

HexBackup

Kan bl.a. overfører backup'en til en anden computer via netværket eller ftp, sende status e-mails og foretage backup af ændrede filer siden seneste fuld backup, så slipper du for at spilde tid og plads med at tage backup af en masse filer der ikke har ændret sig.

HexWallpaper HexWallpaper

Gør det nemt løbende at skifte baggrundsbillede.

FatLow - Windows kostberegner m.m. FatLow - Windows kostberegner m.m.

Prøv ernæringsprogrammet FatLow. Programmet er på dansk, og gør det nemt for dig at se, hvordan den mad du spiser påvirker din krop. Beregner fedtenergiprocent, kulhydrat- og proteinindhold, zoneblokke o.lign.. Med FatLows dagbøger så du kan se udviklingen over din vægt samt din krops form.

HexLauncher HexLauncher

Din personlige og overskuelige Start-menu, hvor du bl.a. kan inddele genveje i faneblade.